Med väldigt många år i branschen – N.G Nilsson Rör öppnade upp redan år 1956 – så finns det få andra VVS-bolag i Malmö, och resten av Skåne, som kan mäta sig med den erfarenhet som vi kan erbjuda här. Idag finns det över 20 anställda inom N.G Nilsson Rör AB och företaget sträcker sig inte bara från Limhamn, där butiken finns, och vidare ut över hela Malmö,  utan också över hela Sjöbotrakten där verksamheten en gång i tiden tog form. 

En del av något större

När du behöver hjälp av en pålitlig rörläggare i Malmö är valet enkelt. N.G Nilsson Rör AB är idag en del av Comfort som är ett medlemsföretag för rörläggare, VVS-montörer och VVS-butiker; och som del av en större gemenskap har vi tillgångar som andra rörläggare inte har. Vi kan erbjuda omfattande helhetslösningar och tillgång till en uppsjö olika material. Dessutom hjälper vi givetvis till med service och underhåll av dina rör och rörsystem.

Alla är välkomna

Allt från storföretag till enskilda privatpersoner är varmt välkomna till oss när de behöver professionell hjälp av en rörläggare i Malmö. I vår stab finns allt från erfaren och välinformerad butikspersonal till högst kompetenta VVS-montörer. En VVS-montör är samma sak som en rörläggare, fast i lite modernare «kläder». 

Oavsett om det bara rör sig om något minimalt som behöver fixas, som en droppande kran eller en toalett som inte slutar rinna, till något allvarligare som saboterade rör, översvämning eller installation av en värmepump, så är du välkommen till oss på N.G Nilsson Rör AB – vi har kompetens för allt som rör VVS.

Nybyggnation

När man renoverar och bygger nytt så behöver man ofta förr eller senare hjälp från en duktig rörläggare, i synnerhet om det byggs eller renoveras i våtutrymmen. Vi på N.G Nilsson Rör AB erbjuder totalentreprenad när det är dags för er att renovera kök, badrum, tvättstuga eller grovrum/källare. Vi är erfarna inom allt som rör VVS och har all utrustning som behövs för alla tänkbara situationer.

Värmepump

Värmepumpar bara ökar i popularitet – de är ett långsiktigt ekonomiskt och miljövänligt alternativ för uppvärmning av alla typer av fastigheter och det finns många olika typer av värmepumpar för att tillfredsställa alla behov.

Vi på N.G Nilsson Rör AB har omfattande kunskap om värmepumpar och hjälper dig gärna med råd och tips när du är i valet och kvalet, och när du sedan till slut har bestämt dig så hjälper någon av våra skickliga värmepumpsmontörer dig med installationen. 

Oftast samarbetar vi med Nibe och CTC som båda levererar marknadens bästa värmepumpar.

Att välja värmepump för sin värmeförsörjning känns initialt hårt för plånboken men på sikt tjänar man många slantar vilket gör värmepumpen till ett medvetet val – både för miljön och för den egna ekonomin.

Trygghetsgaranti

Som en erfaren VVS-firma tar vi givetvis fullt ansvar för alla uppdrag vi tar oss an och lämnar inte din fastighet förrän du som vår kund är fullständigt tillfredsställd med våra tjänster.

Välkommen med dina frågor

Du är när som helst välkommen att kontakta oss på N.G Nilsson Rör AB med allt från frågor till offertbeställningar.