När du står beredd att renovera ditt badrum känns ofta projektet både stort och svårt. Vilket prisläge ska man lägga sig i? Vad för stil är man sugen på? Vad behövs egentligen vid toalettanläggning? Vad i min nuvarande toalett skulle jag kunna använda mig av? Var finner man prisvärda produkter? Vem ska installera toaletten? Frågorna är många och svaren kan lätt kännas svårfångade.

Nyrenoverat badrum

Comfort Färdiga Badrum är ett koncept där den installatör man väljer är med en precis hela vägen och tar hand om både frågeställningarna och svaren, samt alla praktiska detaljer som dyker upp längs vägen. Många VVS-företag har anslutit sig till Comfort och NG Nilsson AB i Sjöbo och Malmö är inte sämre, det gäller att fånga upp smarta koncept när de presenteras för en.

Du väljer och vi genomför

I Comforts badrumskatalog väljer du ut alla delar i det badrum du vill skapa, sedan skissar vi upp badrummet åt dig och tillsammans bestämmer vi oss för hur det slutgiltiga resultatet ska se ut. Vi lämnar dig med ett slutgiltigt pris där allt är inkluderat, inga obehagliga överraskningar längs vägen alltså. Det pris vi presenterar är precis det du betalar.

Valmöjligheterna inom Comforts Färdigt Badrum är många, det är sällan kunder känner sig begränsade av utbudet. Produkterna håller hög kvalité och inspirationen man kan hämta ur vårt sortiment och i våra kataloger är stor.

Du som kund är givetvis med oss hela vägen, det är du som bestämmer angående val av produkter, färger och material. Sedan är det är vi som utför jobbet. Med vår gedigna erfarenhet av installationer och renoveringar kan du känna dig helt trygg med att lämna arbetet i våra händer. Du får också en kontaktperson som du sköter all kommunikation med, för att undvika eventuell förvirring med arbetarna.

Trygga garantier

Vid avslutat arbete genomför vi en besiktning av ditt nya Comfort badrum och omfattande garantier av såväl produkter som utfört arbete ingår i priset.